classiera loader

JEDINSTVENI SAJT ZA UGOVARANJE POSLOVA ČIŠĆENJA BEZ PROVIZIJE
-bilo da želite da čistite bilo da vam je potrebna osoba za čišćenje-
BESPLATNO SE REGISTRUJTE NA WEB-SAJTU www.cistilica.rs

Potreban vam je neko za sređivanje stana, kuće ili kancelarije, trenutno ili povremeno, ali ne možete nikog da nađete. Pitali ste sve oko sebe, niko ne zna nikog. Ili eventualno neko zna nekog, ali taj neko nije trenutno slobodan ili mu iz određenog razloga ne odgovara ponuđeni posao.

Imate višak slobodnog vremena i želite da zaradite dodatni dinar. Posao sređivanja stana, kuće ili kancelarije super zvuči, ali kako da nađete nekog kome je to potrebno?

UKOLIKO ŽELITE DA OBAVLJATE POSAO ČISTILICE

Web-sajt www.cistilica.rs omogućava s jedne strane osobama koje su zainteresovane za posao čišćenja da postave oglas sa uslovima pod kojima bi obavljale posao sređivanja i čišćenja. Taj oglas bi trebalo da sadrži period u kom ste zainteresovani da obavljate poslove čišćenja, očekivanu satnicu, teritoriju na kojoj biste radili (grad, opština), eventualno prethodno iskustvo i druge krijerijume za koje mislite da bi bili relevantni za vaš oglas. Nakon postavljanja oglasa, osobe kojima je potrebno sređivanje mogu vas kontaktirati putem kontakt podataka koje ste registrovali radi dogovora. Primer: “Čistila bih stan na teritoriji Novog Beograda vikendom u periodu od 10-14h, satnica koju očekujem je od 300-400 dinara, posedujem prethodno iskustvo od 5 godina na sličnim poslovima, pedantna sam i odgovorna“.

UKOLIKO VAM JE POTREBNA ČISTILICA

S druge strane, web-sajt www.cistilica.rs omogućava osobama kojima je potrebno sređivanje stana, kuće ili kancelarije da kao “poslodavci“ objave uslove koje nude pod kojima bi neko radio poslove sređivanja za njih jer im je možda lakše da objave uslove pod kojima nude posao nego da kontaktiraju svaku čistilicu pojedinačno. Nakon objave oglasa, zainteresovani kandidati se javljaju oglašivaču koji se može opredeliti za onog koji mu najviše odgovara. Taj oglas bi takođe trebalo da sadrži poslove sređivanja koji se traže, ponuđenu satnicu, teritoriju (grad, opštinu) na kojoj se nudi posao, dodatne kriterijume koje kandidat (čistilica treba da ispunjava). Primer: „Tražim pedantnu i odgovornu osobu za čišćenje stana od 40 m2 na Novom Beogradu i peglanje veša subotom u periodu od 10-14h, satnica koju nudimo je 350 dinara/po satu, poželjno prethodno iskustvo. Svi zainteresovani kandiati mogu se javiti na e-mail ili broj telefona“.

Web-sajt www.cistilica.rs, dakle, omogućava NEPOSREDAN i DIREKTAN kontakt između čistilice i osobe koja traži poslove čišćenja BEZ OBRAČUNA I NAPLATE BILO KAKVE POSREDNIČKE PROVIZIJE. Na ovaj način možete pronaći posao ili čistilicu u skladu sa vašim potrebama i kriterijumima na najpovoljniji način.

Registracija na web-sajtu www.cistilica.rs je besplatna.